Scheepsbouw - Custom Build

U bent op zoek naar een scheepswerf die voor u uw stalen zeilschip, motorjacht of viskotter kan bouwen? Heijsman Scheepsbouw & Reparatie is een familie bedrijf dat o.a. custom built stalen zeilschepen en motorjachten, maar ook kotters voor de visserij tot en met 25 meter bouwt. Gedrevenheid, vakmanschap, passie en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. Hierdoor hebben wij al verschillende zeilschepen en motorjachten voor de pleziervaart en visserij mogen bouwen.

Gedrevenheid & Vakmanschap

Wij vertalen de wensen van u als klant naar bijzondere schepen van alle gemakken voorzien. U kunt bij ons uw zeil- of motorjacht laten bouwen als casco, casco - technisch vaarklaar of geheel vaarklaar. Wij werken samen met diverse gerenomeerde scheepsarchitecten, waaronder Martin Bekebrede Yacht Design, Vripack Yachtdesign, Scheepsbouwkundig Bureau Herman Jansen en Gaastmeer Design. 

Onderhoud & Winterstalling

Naast het bouwen van individuele stalen schepen concentreren wij ons op reparatie werkzaamheden aan schepen uit de pleziervaart, maar ook schepen uit de beroepsvaart, waaronder schepen uit de visserij en chartervaart. 

Vanaf 2017 kunt u bij ons terecht voor winterstalling in de hal (geïsoleerd) of op de wal. Kijk hier voor meer informatie over winterberging in Stavoren.

Proefvaart met de Salonboot

 

 

Ons Youtube kanaal