Gaskeuring

Naast nieuwbouw van en reparaties aan schepen uit de pleziervaart, visserij en chartervaart kunt u bij ons ook terecht voor:

Gaskeuringen
In de watersportsector gebeuren door verouderde of fout aangelegde gasinstallaties regelmatig ongelukken. Vaak zijn deze ongelukken overbodig, want een veilige gasinstallatie aan boord met een periodieke controle kunnen dit soort ongelukken voorkomen. U doet er goed aan om iedere drie jaar uw gasinstallatie te laten keuren.

Wij zijn gecertificeerd om gasinstallaties aan boord van pleziervaartuigen te keuren. De keuring wordt uitgevoerd conform de eisen van het certificaat 'Gasinstallaties Pleziervaartuigen CE 262'. Dit kan zowel bij nieuwe als bestaande schepen. U krijgt bij goedkeuring een erkend certificaat van goedkeuring, dit is een bewijs voor uzelf maar ook voor de verzekering waardoor mogelijk de premie lager wordt. Is de gasinstallatie niet deugdelijk dan zullen wij aangeven wat er aangepast dient te worden, zodat u wel het certificaat van goedkeuring kunt ontvangen.

Erkend leerbedrijf Kenteq
Heijsman Scheepsbouw & Reparatie is een erkend leerbedrijf Kenteq-gecertificeerd. Ons bedrijf heeft regelmatig studenten binnen het bedrijf om praktijkervaring op te doen. Wij als bedrijf, maar ook de studenten ervaren dit als zeer positief. Certificaat Kenteq Leerbedrijf